Vinícius, Bellingham, Mbappé i Rodrygo

 Federico Titone/sopa Images/shut/shutterstock Editorial/profimedia
SVI SU SRETNI

Real Madrid dignuo plaće dvojici igrača za 5 milijuna eura. Postaju najplaćeniji u povijesti kluba

Vinicius i Jude Bellingham pridružili su se Mbappéu na listi najplaćenijih u klubu
Piše: SNObjavljeno: 21. rujan 2024. 11:54

(Konačni) dolazak Kyliana Mbappéa u Real Madrid ovog ljeta nedvojbeno je najjači transfer ljetnog prijelaznog roka. Francuski napadač besplatno je prešao u španjolsku prijestolnicu iz PSG-a i tako se oformio novi trio u prednjoj liniji Reala.

Prije nekoliko godina ubojiti napadački trio Kraljevskog kluba činili su Gareth Bale, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo, a sada su tu, uz Mbappéa, Vinicius i Jude Bellingham. Dok sve to lijepo izgleda na papiru, a uskoro i na terenu kada se u potpunosti uigraju, postavlja se pitanje: Otkud novci za sve?

Naravno, Realu nije bio problem dati Mbappéu 15 milijuna eura po sezoni, no u pitanje se dovodilo hoće li svi u klubu biti zadovoljni jer je postao najplaćeniji igrač. Kraljevski klub našao je rješenje i za to.

Kako prenosi OK Diario, i Bellingham i Vinicius dobili su povišicu. Prethodno su zarađivali oko 10 milijuna eura po sezoni, a sada će to biti i više jer je klub htio da zarađuju približno kao i Francuz. Sada su svi oni u samom vrhu najplaćenijih igrača u povijesti Reala. U izabrano društvo još ulaze Ronaldo i Eden Hazard, koji su također imali oko 15 milijuna godišnje.

Linker
21. rujan 2024 12:58