Danijel Pranjić

 VLADO KOS/Cropix
POVRATAK NA CIPAR

Pranjić o novom poslu: ‘Evo kojeg ću igrača prvog dovesti. Ako ga zaobiđu ozljede, afirmirat će se‘

"Sjeli smo i dogovorili se brzo. Poznat mi je klub, znam kako se tamo radi"
Piše: Tonino RađenovićObjavljeno: 07. srpanj 2023. 22:24

Danijel Pranjić nije dugo bio bez posla. Nakon što nije uspio spasiti tuzlansku Slobodu od ispadanja u Premijer ligi BiH, Pranjić se vraća na “svoj” Cipar gdje će u ponedjeljak preuzeti ambicioznog drugoligaša PO Achyronaa Onisilos. Riječ je o klubu koji se natječe u Segunda Division (Druga liga) i koji želi učiniti rezultatski iskorak. Pranjiću je poznat ciparski nogomet i mentalitet tamošnjih ljudi, jer jedan dio svoje karijere proveo je upravo na Cipru.

- Sjeli smo i dogovorili se brzo. Poznat mi je klub, znam kako se tamo radi. Uvjeti za rad su dobri i jedva čekam da počnem s radom. Sa sobom vodim kondicijskog stručnjaka Stipu Dajakovića, a vrlo brzo na Cipar će stići i nekoliko novih igrača. Jedan od njih je i Domagoj Ninčević koji je sjajan igrač i ako ga tamo zaobiđu ozljede, Ninčević će vrlo brzo steći dodatnu afirmaciju - rekao je Pranjić.

Pranjić je za reprezentaciju Hrvatske od 2004. do 2015. godine nastupio 58 puta, a ovo će mu od 2020. godine biti peti trenerski angažman. Prije toga vodio je Omoniju Psevdu, Dubravu, Trnje i tuzlansku Slobodu.

Domagoj Ninčević, Čačinčan, bivši igrač Papuka, Dubrave, Trnja, potpisat će tako ovih dana prvi inozemni angažman:

- Jako sam uzbuđen zbog svog prvog odlaska izvan granica Hrvatske. Ovo je prilika koju sam priželjkivao kroz cijeli svoj nogometni put, prilika gdje će se rezultati i dobre igre primijetiti i znam da ću bas zbog te želje biti pravi. Jednostavno rečeno rad se isplati i treba raditi i to sam tek upoznao dolaskom u Zagreb. I još jednom hvala svim ljudima koji su mi podrška u svemu ovome. Dat ću sve od sebe da treneru, koji vjeruje u moje nogometne kvalitete, sve vratim na terenu - rekao je 26-godišnji Ninčević.

Linker
03. svibanj 2024 17:01