OLI SCARFF Afp
TEŠKI DANI

Potpuni kaos i rasulo u Chelseaju, cure novi detalji: ‘Igrači kasne zbog spavanja, traže bijeg iz kluba...‘

Chelsea je pod vodstvom Todda Boehlyja uspio u kratkom vremenu zaostati u svakoj mogućoj kategoriji
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 27. svibanj 2023. 20:34

Chelsea ne pamti ovako lošu sezonu. Od kluba koji se u doba Romana Abramoviča ponosio visokim standardima na i izvan terena, Chelsea je pod vodstvom Todda Boehlyja uspio u kratkom vremenu zaostati u svakoj mogućoj kategoriji.

Prema pisanju engleskog Telegrapha, barem je jedan igrač ove sezone odlučio odspavati nakon treninga i propustio momčadski autobus, dok je pola tuceta momčadi otvoreno priznalo da želi otići, a neki se nisu potrudili niti zavezati vezice prije treninga.

Menadžer Frank Lampard redovito je govorio o igračima kako trebaju poboljšati svoje standarde ako žele ponovno biti uspješni, iako je šef Plavaca redovito bio taj koji je na press konferencijama preuzimao odgovornost.

Londonska momčad je prenapučena, a pokazalo se da igrači često moraju sjediti na podu na momčadskim sastancima - te je takva situacija pridonijela padu i konačnom otkazu bivšem treneru Grahamu Potteru.

image
OLI SCARFF Afp

Sama količina i brojnost igrača navodno omogućuje nekima da izbjegnu pozornost na treningu, a neki idu toliko daleko da se ne trude vezati vezice dok se vuku na teren za vježbanje.

Kada bi igrač zakasnio na autobus zbog drijemanja, takva stvar bi se progledala kroz prste. Pretpostavlja se da su odgovori bili smiješak ili odmahivanje glavom - nevjerojatno drugačiji od onoga što bi se očekivalo u klubovima kao što su Manchester City i Liverpool.

Navodi iz Engleske sugeriraju da se Lampard obratio svojoj grupi u više navrata o preokretu sezone i poboljšanju standarda, s rezerviranim pojedinačnim sastancima, ali poruka nije urodila plodom jer je više od šest igrača navodno reklo svom šefu da žele otići.

Chelsea je ove sezone imao jednu od svojih najgorih sezona u posljednje vrijeme i završit će u donjoj polovici Premier lige, a uz poraz u posljednjem kolu mogli bi pasti na čak 14. mjesto.

Linker
20. travanj 2024 02:02