Aurelio de Laurentiis

 MATTEO NARDONE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Matteo Nardone/zuma Press/profimedia
JESU LI GA SLOMILI?

Ovaj čovjek preuzima prvake Europe. Odvjetnici našli ‘caku‘ za nadmudrivanje kontroverznog biznismena?

Pravna borba i dalje traje, čelnik Napolija ne odustaje od spornih tri milijuna eura
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. kolovoz 2023. 16:36

Nakon što je Roberto Mancini prošlog tjedna iznenada napustio klupu talijanske nogometne reprezentacije, poznato je ime njegovog nasljednika.

Riječ je o također talijanskom stručnjaku Lucianu Spallettiju, koji se danas dogovorio s čelnicima Nogometnog saveza Italije. Usuglasio se oko iznosa plaće i sastava stručnog stožera...

image

Luciano Spalletti

GABRIEL BOUYS Afp

Sky Sport Italia javlja kako odvjetnici i dalje rade na njegovoj otkupnoj klauzuli koju ima s Napolijem, te će konačna odluka biti objavljena u petak.

Spalletti je s Napolijem uvjerljivo osvojio naslov prvaka u Serie A prošle sezone, njegova je momčad igrala odličan, napadački nogomet, i sve to nije ostavilo ravnodušnima šefove talijanskog saveza.

Međutim, Spalletti je i dalje pod ugovorom s Napolijem, a predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis je donedavno tvrdio kako ga neće pustiti na drugo radno mjesto osim ako zainteresirana strana uplati klauzulu koja iznosi oko tri milijuna eura.

Sad odvjetnici nastoje pronaći ‘caku‘ ne bi li izbjegli plaćanje odštete, a izgleda da će se pozvati na činjenicu da reprezentacija nije Napolijev konkurent. De Laurentiis se s time ne slaže te je spreman ući u pravnu bitku...

Linker
28. travanj 2024 17:09