Slavlje igrača West Hama

 HENRY NICHOLLS Afp
LIGE PETICE

Odigrana povijesna utakmica u Engleskoj, West Ham slavio u ludoj završnici, Marseille ispustio bodove

West Ham nastavlja s dobrim predstavama na početku sezone, privremeno su zasjeli na vrh ljestvice
Piše: HINAObjavljeno: 01. rujan 2023. 23:09

Nogometaši West Hama nastavili su s dobrim igrama na startu nove sezone engleske Premier lige, u prvom dvoboju četvrtog kola pobijedili su u gostima Luton 2-1.

Bowen je u 37. minuti doveo goste u vodstvo te je rezultatska neizvjesnost trajala do 85. minute. Tada je Kurt Zouma zabio za 2-0 i posve približio West Ham bodovima. Domaćin je do kraja zabio počasni pogodak, strijelac je bio Andersen u 92. minuti, ali novi poraz nije izbjegnut.

Ovom pobjedom West Ham je privremeno zasjeo na prvo mjesto ljestvice. U četiri utakmice West Ham je skupio tri pobjede, uz jedan remi. Luton je u trećem nastupu izgubio i treći put.

U subotu se igraju sljedeće utakmice Sheffield United - Everton, Brentford - Bournemouth, Burnley - Tottenham, Chelsea - Nottingham Forest, Manchester City - Fulham i Brighton - Newcastle. Kolo završava u nedjelju susretima Crystal Palace - Wolverhampton, Liverpool - Aston Villa i Arsenal - Manchester United.


Remi u Francuskoj

U dvoboju 4. kola Francuske lige Nantes i Marseille su igrali 1-1.

Marseille je poveo golom Senegalca Ismaila Sarra već u 4. minuti, a činilo se da će Južnjaci lako do pobjede kada je samo pet minuta kasnije igrač domaćih Meunipoye dobio crveni karton.

Ipak, Nantes se nije predao i Egipćanin Mostafa Mohamed je u 39. minuti izjednačio.

Linker
29. travanj 2024 10:40