Luka Modrić

 OSCAR DEL POZO Afp
VJEČNA ‘DESETKA‘

Modrić opet zadivio Španjolce: ‘Klanjajte se ovom nogometašu, godine prolaze, a jedno ostaje isto‘

Marca ga je propisno nahvalila, a nešto stroži bio je Mundo Deportivo
Piše: SNObjavljeno: 22. travanj 2024. 06:31

Madriđani su ti koji mogu biti zadovoljniji nakon posljednjeg El Clasica: Real je svladao Barcelonu rezultatom 3:2 i pobjegao Kataloncima na 11 bodova prednosti šest kola prije kraja prvenstva.

Kraljevski klub s kapetanskom je vrpcom predvodio Luka Modrić koji je odigrao cijeli susret. Kapetan Vatrenih odigrao je odličnu utakmicu te je pokazao da strateg Carlo Ancelotti itekako i dalje može računati na njega. Ovakvu izvedbu nisu propustili honorirati ni u Marci koji su Modriću dali ocjenu 8 s ovim opisom:

"Koliko je Luka Modrić inteligentan u svakom svom pokretu. Savršeno razumije gdje se mora pojaviti kako bi povrijedio protivnički vezni red i pomogao svojim suigračima u izvlačenju lopte. Nekoliko gubitaka lopte na centru, vidi se da ne igra u kontinuitetu, ali kao i uvijek, isporuči. 90 minuta za nogometaša koji za sve ovo vrijeme koje je više proveo na klupi nego na terenu nije izgubio na kvaliteti. Njegova je kvaliteta neupitna, a rad ostaje isti iako godine prolaze. Moramo se klanjati ovom nogometašu. Vječna desetka.".

Nešto stroži bio je Mundo Deportivo koji kaže:

"Hrvat je imao dobre faze, a u nekima je radio pogreške koje nisu primjerene za igrača njegove kvalitete".

Linker
22. travanj 2024 06:31