Lionel Messi

 CARMEN MANDATO/Getty Images Via Afp
MLS

Messi zamijenjen u 37. minuti, izlazak iz igre mu teško pao: ‘Mislim da je samo umoran‘

Izvjesno je da će najveća zvijezda Inter Miamija propustiti ogled s Orlando Cityjem
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. rujan 2023. 19:18

Lionel Messi je zbog ozljede zamijenjen u 37. minuti prvenstvene utakmice s Torontom i to mu je dosta teško palo. Njegov Inter Miami slavio je s uvjerljivih 4:0, a kapetan argentinske reprezentacije ostatak susreta pratio je s klupe.

Izvjesno je da će Messi propustiti nedjeljni ogled s Orlando Cityjem, no u klubu se nadaju da će se oporaviti do finala US Open Cupa u kojem se Inter sljedeće srijede sastaje s Houston Dynamom.

- Nema šanse da zaigra u nedjelju, ali ne mislim da postoji nešto ozbiljno, ili ozljeda mišića. Mislim da je to samo umor - izjavio je Gerardo ‘Tata‘ Martino, trener Inter Miamija.

Nakon spomenutog finala, pred Messijevom momčadi su važne prvenstvene utakmice u kojima će nastojati dohvatiti plasman u doigravanje. S New York Cityjem igraju 30. rujna, s Chicagom 4. listopada, dok im je Cincinnati suparnik 7. listopada.

- Moramo i dalje biti oprezni. Pratit ćemo njegovo stanje u sljedećih nekoliko dana. No nakon razgovora s Messijem sam manje pesimističan nego neposredno poslije ozljede - dodao je Martino.

Linker
10. svibanj 2024 02:21