Vahid Halilhodžić je šokirao Marokance svojim zahtjevima

 FRANCK FIFE Afp
OSTALI U ŠOKU

Marokanci se uhvatili za glavu kada su vidjeli što od njih traži Vahid Halilhodžić, to mu ne mogu ispuniti

Bivši trener Dinama je pred marokanski savez postavio svoje uvjete za raskid suradnje
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2022. 19:27

Još uvijek se ne zna tko će voditi Maroko na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem ove godine. Trenutno je na klupi još uvijek bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić koji ih je i odveo do Katara gdje su u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.

Marokanski savez se želi riješiti Halilhodžića, no prema pisanju tamošnjih medija, to neće biti tako jednostavno. U Savez je danas navodno stigao jasan uvjet koji je Vaha postavio kako bi raskinuo ugovor sa reprezentacijom Maroka.

Bivši trener Dinama traži isplatu svih svojih plaća do kraja ugovora, a to znači da bi mu, u slučaju otkaza, Marokanci morali isplatiti čak četiri milijuna eura. To je iznos koji je za njih u ovom trenutku prevelik i to ih je šokiralo.

Dodatni problem je i što Vahina potencijalna zamjena, Andre Villas-Boas, traži 450.000 eura mjesečno, a to je opet preveliki zalogaj za Maroko. Tako izgleda da će Vaha Maroko voditi barem još u idućoj prijateljskoj utakmici protiv SAD-a, a marokanski mediji čekaju da vide hoće li se na popisu za tu utakmicu naći otpisane zvijezde Hakim Ziyech, Amine Harit i Noussair Mazraoui.

Linker
05. svibanj 2024 19:40