Modrić slavi pogodak protiv Seville

 Oscar J Barroso/afp7/shutterstoc/shutterstock Editorial/profimedia
POTEZ ZA PAMĆENJE

Marca očarana Modrićem: ‘Najbolja stvar uopće nije taj udarac. Nešto drugo ga je diglo u nebesa‘

‘Luka je na genijalan način riješio utakmicu, jer talent se nikad ne gubi‘, ističe madridski list
Piše: Vito TomasObjavljeno: 26. veljača 2024. 08:14

Real Madrid je pobijedio Sevillu u 26. kolu španjolskog prvenstva. Madriđani su se dugo mučili, poništen im je i pogodak u prvom poluvremenu, no u 81. minuti na scenu stupa Luka Modrić I fantastičnim projektilom donosi veliku pobjedu Realu. O kapetanu Vatrenih u Madridu imaju samo riječi hvale, Marca slavi njegovu genijalnost i vječnost.

“Modrić je monopolizirao svjetla reflektora u noći koja je započela na Sergiju Ramosu. Hrvat je postigao pogodak s entuzijazmom djeteta, bodrili su ga suigrači, okrenuti prema tribinama. Pogodak je to koji može biti vrijedan Lige, a iako mu ova sezona nije laka, Luka je još jednom pokazao da i ove sezone može biti vrlo važan. Vječni Luka!”

image
JAVIER SORIANO Afp

Iako ove sezone nije u milosti trenera Carla Ancelottija, talijanski mu je stručnjak u ovom slučaju odlučio dati priliku, što mu je Modrić vratio na najbolji mogući način.

“Ancelotti je izmjenama pronašao ključ i dobio utakmicu. Bijeli tim nije pronalazio put do gola te je Ancelotti uveo Modrića koji je na genijalan način riješio utakmicu, jer talent se nikad ne gubi”, istaknuli su na Marci pa ovaj pogodak povezali s jednim od prvih pogodaka Modrića u dresu Kraljevskog kluba:

“Modrićev pogodak ne čudi, jer nekoliko je takvih zabio u Real Madridu. Njegov udarac protiv Seville bio je kopija onog na Old Traffordu, primjerice, gol koji ga je potaknuo da uzleti 2013. Najbolja stvar kod Lukina pogotka dakle nije bila u šutu, nego u slavlju, u radosti njegovih suigrača, to je Modrića uzdiglo u nebesa Bernabéua i učinilo ga jasnim junakom utakmice koja je počela izgledati ružno za bijele. Malo je igrača koji su voljeni kao Luka u Madridu. A malo je i igrača koji zaslužuju kontinuirano priznanje kao Hrvat, kojemu su, ako ne bude nekog iznenađenja, ostala još tri mjeseca u bijelom dresu."

Linker
23. travanj 2024 18:59