Navas s još jednim bivšim kapetanom Ivanom Rakitićem

 Joaquin Corchero/zuma Press/profimedia
HLADNO GA OTPISALI

Legendarni igrač odlazi iz Seville: ‘Ne mogu vjerovati. Nitko me nije zvao da produljim ugovor‘

"Nemam ništa dogovoreno s nekim drugim klubom. Sevilla je moja ljubav", poručio je Jesús Navas
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 18. svibanj 2024. 09:14

Ljubavi Jesusa Navasa (38) i Seville došao je kraj nakon 689 utakmica. Legenda kluba, igrač s najviše nastupa u povijesti Seville, na kraju sezone napustit će stadion Ramón Sánchez Pizjuán.

U srijedu je odigrao 500. prvenstvenu utakmicu za Sevillu, teren je napustio u suzama praćen ovacijama s tribina, a samo dva dana kasnije oglasio se emotivnom objavom na društvenim mrežama u kojoj je objasnio kako mu je došao kraj u klubu u kojem je proveo gotovo čitavu karijeru izuzev četiri sezone (od 2013. do 2017.) u kojima je nosio dres Manchester Cityja.

"Dragi navijači Seville, ovo je tužan dan za mene. Nisam mislio da će ovaj dan ikad doći. Ne mogu vjerovati. Sevilla je moj dom i nisam dobio nijedan poziv od kluba da produljim ugovor. Nijedan. Nula poziva. Nemam ništa dogovoreno s nekim drugim klubom. Sevilla je moja ljubav", poručio je Navas u oproštajnoj objavi.

Prilično bizarna stvar tako će se ove sezone dogoditi Sevilli. Naime, u razmaku od samo nekoliko mjeseci klub će napustiti čak četvorica kapetana. Još u siječnju otišli Fernando Reges i Ivan Rakitić, a ovog ljeta Sergio Ramos i Jesus Navas kojima neće biti produljeni ugovori.

Linker
06. listopad 2024 15:30