JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN Afp
DRAMA U KLUBU

Cure detalji dramatičnog sastanka između Mbappea i PSG-a, frcalo je na sve strane: ‘E nećeš, nećemo se predati!‘

Od tada su se stvari poboljšale između Mbappéa i PSG-a, ali početkom kolovoza došlo je do napetosti
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 19. kolovoz 2023. 10:15

Produljenje ugovora između PSG-a i Kyliana Mbappéa još uvijek je neizvjesno. Početkom kolovoza PSG je imao sastanak s igračem, u kojem su se uvelike podigle tenzije, navodi L’Equipe.

Od tada su se stvari poboljšale između Mbappéa i PSG-a, ali početkom kolovoza došlo je do napetosti. Upravo 8. kolovoza održan je sastanak predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaïfija i Francuza.

Prema izvorima iz L’Equipea, predsjednik PSG-a navodno je rekao Mbappéu: “Nećeš više igrati, nećemo se predati!” pozivajući se na njegovo isključenje iz momčadi. Kao odgovor, Mbappé je navodno uzvratio: “Vidjet ćeš? Ali što ću vidjeti? Ti ćeš biti jedini predsjednik koji mi neće dopustiti da igram", navodno je tvrdio igrač.

Bio je to doista sporan sastanak. Međutim, tri dana kasnije, Kylian Mbappé je vraćen u momčad PSG-a i igrat će u današnjem susretu protiv Toulousea. Ispada da su se na tom sastanku izbacile frustracije, i da su se tenzije sada malo smirile. Promjena smjera u odnosima se može objasniti iz nekoliko razloga. S jedne strane odlazak Neymara, kojeg je Francuz dugo vremena zazivao, ali i prijelazni rok za kojeg čelnici PSG-a smatraju da je zadovoljavajući.

Ostaje vidjeti je li ovaj sastanak odigrao ključnu ulogu u njegovoj budućnosti u klubu. Bez obzira na pomirenje, Mbappé ostaje odlučan u namjeri da ne produži svoj ugovor koji ističe na ljeto 2024. godine.

Linker
27. travanj 2024 20:45