KEVORK DJANSEZIAN Afp
ANCELOTTI NAKON JUVENTUSA

‘Casemira, Kroosa i Modrića zovem Bermudski trokut jer lopta tamo nestaje. Barcelona? Imaju fantastičnu ekipu‘

Real Madrid sinoć je upisao prvu pobjedu na predsezonskim pripremama savladavši Juventus u Los Angelesu 2:0
Piše: SNObjavljeno: 31. srpanj 2022. 10:36

Golove za Real zabili su Karim Benzema iz jedanaesterca i Marco Asensio, a trener ‘Los Blancosa‘ Carlo Ancelotti imao je razloga za zadovoljstvo.

"Bila je to dobra utakmica kojom smo završili predsezonu na dobar način. Sada idemo natrag u Madrid pripremati se za UEFA-in Superkup", rekao je Ancelotti, koji je sugerirao da bi početna jedanaestorka Reala u spomenutom susretu protiv Eintrachta 10. kolovoza mogla biti slična ili praktički ista onoj iz finala Lige prvaka, odnosno onoj koja je započela okršaj protiv Juventusa. Ona, dakako, uključuje Luku Modrića.

"Nema tajni u nogometu. Nije sigurno da će isti igrači započeti u Superkupu, ajer još ima više od tjedan dana do utakmice. Ponekad imam dvojbe i moram procijeniti, vidjet ćemo."

Najslađe dvojbe Ancelotti ima u veznoj liniji. Početi sa starom gardom, Modrićem, Kroosom i Casemirom ili nadolazećim mladim snagama, Valverdeom, Camavingom ili Tchouamenijem. Ili ih sve izmiješati. Stara je garda dobila prednost protiv Juventusa.

"Sviđaju mi se oba seta igrača, klasika i rock and roll. Volim zvati Casemira, Kroosa i Modrića Bermudski trokut jer lopta tamo nestaje", komentirao je Ancelotti koji se osvrnuo i na moć Barcelone koja je ovog ljeta osjetno osnažila momčad brojnim zvučnim pojačanjima.

"Barcelona je složila fantastičnu momčad, ali ja se brinem o svojoj momčadi, Barcelonu uvijek treba respektirati", zaključio je talijanski stručnjak.

Linker
19. travanj 2024 06:13