Getty
'ARSENAL JE NAŠA ŽENA'

Nijemci došli na bezobraznu ideju: 'Dinamo treba zamijeniti Man Unitedom!'

U Dinamu su zadovoljni nakon održanog ždrijeba Lige prvaka koji je 'Modre' smjestio u skupinu F s Bayernom, Arsenalom i Olympiakosom, ali u redovima protivnika gotovo da nitko zasad i ne spominje ime hrvatskog prvaka.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 27. kolovoz 2015. 21:55

Branič Olympiacosa Dimitros Siovas u prvom komentaru ždrijeba niti jednom rječju nije spomenuo hrvatskog prvaka.

"Dobili smo jako tešku grupu, ali smo u prošlosti pokazali da se možemo nositi s izazovima. Strašno smo jaki kod kuće i to ćemo pokušati iskoristiti svim snagama. Već smo prije pobijeđivali Arsenal i zato imamo pravo na san - možemo Arsenalu preoteti drugo mjesto", rekao je Sivas.

Apsolutni favorit skupine je Bayern, čija je Facebook stranica nakon objave imena protivnika zasuta stotinama komentara Bavarci su oduševljeni grupom i najviše je komentara koji s podsmijehom gledaju na sve suparnike u skupini F.

Donosimo neke od komentara:

"Dinamo Zagreb bi trebalo zamijeniti Manchester Unitedom pa da se prvi put na suprotnim stranama nađemo s Bastianom Schweinsteigerom", jedan je od komentara u kojem se Dinamo spominje samo kao prolaznik u skupini, ali najviše je ipak kritika na računa engleskog sastava.

"Stiže nam Bayernova žena - Arsenal".

"Bayern će biti prvi u skupini s 25 golova razlike u odnosu na konkurenciju".

"Ovo je prelagana grupa za Bayern. Kad se vrati Robben i s dolaskom Vidala i Coste napad će biti jači nego ikad".

Što se tiče dosadašnjih susreta ovih protivnika, Arsenal i Olympiacos su već četvrti put u sedam godina u istoj skupini, a zanimljivo, u zadnjih šest utakmica slavio je domaćin.

I za Dinamo je vezana jedna zanimljivost, ali u odnosu na Arsenal. Modri su u sezoni 2006/07 dvaput gubili od Topnika, tada u trećem pretkolu Lige prvaka. U Maksimiru je bilo 0:3, a u Londonu 2:1.

Linker
22. rujan 2024 13:21