MAMIĆ PUSTIO SUZU

'Nemam ništa protiv Štimca, ali jedino što u Hrvatskoj valja su HNS i Dinamo'

Ako je nešto dobro u hrvatskom nogometu, to su HNS i Dinamo i zato nam je potreban kontinuitet rada, a nas se najviše napada, istaknuo je Markovićev najveći zagovornik, Zdravko Mamić
Piše: ArhivaObjavljeno: 10. prosinac 2010. 16:37

Predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza Zdravko Mamić zadovoljan je razvojem događaja u predsjedničkoj kampanji za Rusanovu 13.

Prema informacijama iz njegova tabora, Vlatko Marković će pobijediti Igora Štimca najmanje sa 27:21. Glasovat će 48 skupštinara, jer Udruga Prve HNL imat će samo jedan glas s obzirom na to da Ivan Herak neće doći na Skupštinu sljedeći petak.

- Siguran sam da će Vlatko postati predsjednik i da će u sljedeće dvije godine pripremiti Šukera za svoga nasljednika - kazao je Mamić.

Čelni čovjek Dinama i nogometa u gradu Zagrebu hvali Markovićevu orijentaciju na djela, a ne slatke riječi i obećanja.

- Vlatkov program je realističan, satkan na životnoj stvarnosti. Gledajući film o Markoviću, pustio sam suzu, jer i sam sam izložen svakodnevnim stresovima, iako sam u životu napravio puno dobrih stvari za nogomet. Danas sam dobio satisfakciju i za svoj rad - pohvalio se Mamić, koji mladoga Markovićeva izazivača smatra šarmerom bez pokrića:

- Štimčev program služi politikantstvu, a ovo što stoji iza Markovića su konkretna djela. Nakon ovog što smo čuli nitko ne može ostati ravnodušan. Nismo ni svjesni što smo učinili u razdoblju pod Vlatkovim vodstvom, zato nam treba kontinuitet rada.

Markovićevih 12 godina vladavine Mamić uspoređuje sa skladnim brakom i nije mu jasno zašto se toliko napada vodstvo Saveza, kao i njegova Dinama.

- Nemam ja ništa osobno protiv Štimca, naprotiv, Igor je rijetko od koga dobio komplimenata kao od mene, no hrvatskom nogometu je još potreban Vlatko Marković. Pogledajte koliko je ovamo došlo ljudi koji su stvarali naš nogomet. Ako je nešto dobro u hrvatskom nogometu, to su HNS i Dinamo, a to dvoje se najviše napada - poručio je Mamić.

Linker
29. rujan 2024 01:15