Boris Kovačev / CROPIX
VAHI ZAVRŠIO GODIŠNJI

'Ne damo milijun eura za Alispahića! Pa nisam ja kriv Moralesu što se nije iskazao'

Pedro kaže da suradnja sa mnom nije bila dobra!? Odgovor je vrlo jednostavan: šansu su dobili svi. Svi pod ugovorom. Većina ju je iskoristila, a neki nisu, kaže Vaha
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 07. siječanj 2011. 15:51

Gotovo je, odmora više nema. U četvrtak se Dinamov trener Vahid Halilhodžić vratio iz Francuske nakon blagdana provedenih u obiteljskom okruženju. Čuli smo se kad je iz Lillea stigao na pariški aerodrom:

- Eto me, krećem za Zagreb. Čeka me mnogo obveza.

Koja najprije?

- U petak se sastajem s liječnicima i fizioterapeutima.

Summit kompletnog stručnog stožera zakazan je za nedjelju:

- Čut ćemo se i prije, kao što smo se čuli i otkad nema aktivnosti. Preksutra ću, naravno, biti i sa Zdravkom Mamićem.

Kako Vaha komentira situaciju s Alispahićem, je li mu nužan za proljetnu dionicu ili neće inzistirati da klub ne mora trošiti kad na ljeto za Mehu nema odštete?

- Uvijek je interes kluba na prvome mjestu. Naravno da milijun eura ne dolazi u obzir.

Koliko dolazi? Prešutio je, očito smatrajući da to nije pitanje za njega. Ali, imamo jedno baš za šefa struke: Morales je iz Čilea poručio da nije dobio pravu šans u, da suradnja s Halilhodžićem nije bila dobra!?

- Odgovor je vrlo jednostavan: šansu su dobili svi. Svi pod ugovorom. Većina ju je iskoristila. Nisam ja kriv onima koji je nisu iskoristili.

Shvatili smo da s Pedrom ne želi polemizirati javno. Nije to njegov stil. Vahidov stil je stil vrhunskog stratega, koji ne pati od sentimentalnosti. Kome je primarna pravednost te budućnost i uspješnost momčadi koju vodi!

Linker
19. rujan 2024 08:44