Drago Sopta / Cropix
NEKA PODCIJENJUJU

Navijači u 'Domagoju' ovacijama dočekali Rukavinu, a on jurio da bi gledao Hajduk

'Iskreno, bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili. Očito smo najbolji kad nas podcijene, ali nažalost znamo biti jednako loši kada mi podcijenimo druge'
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 17. rujan 2010. 11:05

Ispod natpisa “Mix zone” u utrobi maksimirskoga stadiona, zalijepljena je naljepnica 'fakini’. Taj stari zagrebački izraz krasno je oslikao sinoćnju predstavu Modrih koji su se s velikim osmjesima redali ispred nas.

- Djelovali smo fantastično, obrambeno i napadački. Ovo je velika pobjeda koja uz remi suparnika otvara put. Imao je Vaha zamjerke i u poluvremenu, kako ne, bilo je pogrešaka, ali rezultat je prekrasan. No, nipošto se ne smijemo njime zanositi - plesao je između euforije i stajanja na zemlji Milan Badelj.

Šime Vrsaljko, pak, još jednom je pokazao da je momak za velika djela. Kako na terenu, tako i na riječima.

- Jeste li vi zadovoljni? Ja, naravno, jesam. Počeli smo djelovati ekipno, dajemo apsolutno sve jedan za drugoga. I to sve pod paskom gospodina Vahida Halilhodžića.

Mathias Chago ušao je sredinom drugoga dijela i sjajno se nadovezao na uigran modri sastav, koji je pružio maksimum.

- Vjerovali smo da možemo pobijediti. Oni su, čim su došli, rekli da su stigli po pobjedu, a danas to nitko ne može tek tako kazati. Ovo je bila najteža utakmica godine, tako nam je trener kazao i nadam se da smo tako i odigrali.

Ante Rukavina izustio je slijedeće:

- Iskreno, bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili. Očito smo najbolji kad nas podcijene, ali nažalost znamo biti jednako loši kada mi podcijenimo druge - pričao je Ante i požurio u obližnji restaurant Domagoj, gdje je odgledao drugo poluvrijeme utakmice AEK - Hajduk. Kada je ušao u Domagoj, mnogobrojni gosti digli su se na noge i počeli mu skandirati “Ante, Ante”.

Linker
27. rujan 2024 13:22