AFP
LLORENTE

Nada se odlasku u Arsenal

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2012. 17:20

Prije početka aktualne sezone 27-godišnji napadač Athletic Bilbaa, Fernando Llorente, je bio na izlaznim vratima tog baskijskog kluba, no Athletic je uspio odbiti mnoge ponude za španjolskog nogometnog reprezentativca.

Pojavila se potom mogućnost da Llorente ode tijekom skorašenjeg siječanjskog prijelaznog roka, ali niti ta se opcija vjerojatno neće ostvariti. Ostat će Llorente tako do kraja ugovora u Athleticu (Llorente ne želi potpisati nikakva produljenja), a onda u ljeto kao slobodan nogometaš promijeniti klub.

Talijanski prvak Juventus je, navodno, i dalje klub koji najjače želi ovog kršnog igrača visokog 195 centimetara, ali zavidne nogometne tehnike i fantastičnog osjećaja za postizanje pogodaka. No, sam Llorente izgleda ima drugačije planove.

- Preferiram engleski Premiership i to je liga u kojoj želim ubuduće graditi svoju karijeru - rekao je otočkim medijima Llorente.

Inače, od engleskih klubova je Arsenal bio taj koji je pokazao interes za Llorenteom, a ovakva izjava je vjerojatno želja Španjolca da dođe na Emirates stadion.

- Talijanska Serie A me ne privlači toliko - poručio je Llorente.

Linker
22. rujan 2024 14:21