VELIKI POSAO U RIJECI

Na Kantridi likuju: Brezovec potpisuje, stižu Bjelanović, Knežević i Benko!

Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 02. lipanj 2012. 12:02

Stigli su na Kvarner u četvrtak navečer i gotovo da nisu ni spavali. Predstavnici Verone i Spezije na razgovorima s riječkom vrhuškom. Kantridom je prošetao i Dario Knežević, a u petak je bio dan slijeganja dojmova. Srećko Juričić je - jako zadovoljan.

- Kad zaokružim razgovore koje sam obavio u Veroni te ove prekjučerašnje u Rijeci, mogu reći da sam optimist što se tiče dovođenja Saše Bjelanovića i Darija Kneževića - govorio je sportski direktor.

- Opcija da već od sljedeće sezone obojica igraju u našem dresu je realna. Nije sve dogovoreno, ali odvija se prema pozitivnom raspletu. S Kneževićem ću još razgovarati, a u Bjelanovićevu slučaju za definitivni dogovor moramo pričekati da završi kvalifikacije za Serie A s Veronom.

Blizu nisu samo Bjelanović i Knežević, nego i Leon Benko.

- U kontaktu sam s Al-Faisalyem, vjerujem da ćemo ubrzo razriješiti administrativni dio priče pa i Benka vidjeti na Kantridi.

Kako god, tamo će sigurno veznjak Josip Brezovec iz Slavena Belupa, no još nije poznato hoće li Rijeka za njega platiti odštetu s obzirom na nejasnu pozadinu njegova dolaska iz Dinama.

Linker
20. rujan 2024 19:31