AFP
NAHVALIO TURKE

Mourinho: Nisam bio nervozan ,ali nije lako kada igraš protiv 50.000 ljudi...

Zadovoljan sam prolaskom, ali nakon ovoga moramo biti svjesni da ništa ne treba uzimati zdravo za gotovo. Ovo nam je bila dobra lekcija za budućnost - rekao je Ronaldo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2013. 02:21

Jose Mourinho nije djelovao previše razočarano nakon poraza u Istanbulu, samo je bio ljut na činjenicu što su njegovi igrači u drugom dijelu potpuno digli nogu s papučice gasa i dopustili Galatasarayu da zakuha situaciju.

- Nisam bio nervozan, jer nemam vremena za to. Nismo igrali protiv 11, nego protiv 50.000 ljudi - rekao je José Mourinho, koji je propisno nahvalio Terimovu momčad.

- To je veliki klub se velikim igračima. Igraju s toliko strasti i mogu biti ponosni načinom na koji su se oprostili od Lige prvaka - rekao je trener Reala uz dodatak:

- Ipak smo trebali riješiti pitanje pobjednika već u prvom dijelu...

Dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo je ovu utakmicu shvatio kao upozorenje za sve nadolazeće.

- Zadovoljan sam prolaskom, ali nakon ovoga moramo biti svjesni da ništa ne treba uzimati zdravo za gotovo. Ovo nam je bila dobra lekcija za budućnost - rekao je Portugalac, koji je pretkraj utakmice legao na travnjak, te potencijalnom ozljedom prepao mnoge navijače "kraljevskog kluba".

- Sve je u redu.

Linker
22. rujan 2024 17:26