SPECIAL ONE OBJASNIO

Mourinho: Boli me što sam Modrića morao izvaditi jer to nije zaslužio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2012. 11:42

Trener Real Madrida Jose Mourinho objasnio je zašto je na poluvremenu utakmice protiv Espanyola izvadio iz igre hrvatskog nogometaša Luku Modrića i uveo umjesto njega Angela di Mariju...

Real je u 16. kolu Primere na svome Santiago Bernabeuu odigrao samo 2-2 protiv gostiju iz Barcelone, a Modrić je u prvom poluvremenu, koje je završilo rezultatom 1-1, bio vrlo razigran. Imao je sjajnu priliku već u četvrtoj minuti, potom je u 27. minuti pogodio vratnicu, a sudjelovao je i u akciji kod pogotka Cristiana Ronalda. Španjolske je novinare stoga začudilo što ga je Mourinho odlučio zamijeniti.

- Luka je odigrao svih 90 minuta protiv Celte u Kupu, a kad igra dvije utakmice u tri dana, ima problema. Boli me što sam ga morao izvaditi jer to nije zaslužio. Ali, bio je to starteški potez. Mislio sam da će Di Maria doprinijeti s klupe i napravio je to - rekao je portugalski stručnjak.

Poslije novog prosipanja bodova Mourinho je i sam shvatio da vodeću Barcelonu više ne može dostići.

- To je praktički nemoguće. Imaju deset bodova više, a mogu to povećati i na 13 (govorio je prije utakmice Barcelona - Atletico, op.a.). Ne trebamo brinuti o tome hoćemo li biti prvi, drugi ili treći nego kako počnemo igrati bolje - zaključio je Mourinho.

Linker
22. rujan 2024 16:34