AP
SAHIN PREMA ARSENALU

Mourinho bez komentara o Modriću: 'Ne bih govorio ništa o igračima drugih klubova'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2012. 17:45

Arsenal je nadomak angažiranju turskog veznjaka madridskog Reala Nurija Sahina, pišu engleski mediji. Istodobno, Kaka zasad ostaje u madridskom klubu, potvrdio je Jose Mourinho.

Novinarima se trener nogometaša "kraljevskog kluba" obratio na press-konferenciji u Lisabonu, gdje Real večeras igra prijateljsku utakmicu protiv Benfice.

Govorio je o Kaki i Sahinu, ali se nije dao navući na tanak led glede Luke Modrića.

- Ne bih govorio ništa o igračima drugih klubova – kazao je Portugalac nastavivši:

- Prijelazni rok traje do 31. kolovoza i puno se toga još može dogoditi. Kaka putuje s nama u Sjedinjene Države, a danas će igrati 45 do 60 minuta. Ne znam hoće li ostati s nama ili otići. Štoviše, volio bih da ostane jer i dalje mislim da nam može biti od koristi.

- Kad je u pitanju Sahin, realno je da bi za njega bilo bolje da potraži neki drugi klub. Trebam 20 igrača u kadru, što je, uz pokojega priključenog juniora, sasvim dovoljno. To znači da bi netko morao i otići. Nuri prošle godine nije igrao mnogo, tako da ne bi bilo loše da to promijeni.

Iako je Mourinho govorio o 24-godišnjem Turčinu na način da bi ga trajno pustio da ode, Daily Mail piše da će ga Arsenal najvjerojatnije dovesti na jednogodišnju posudbu.

Linker
22. rujan 2024 21:29