CROPIX
SPEKTAKL NA MAKSIMIRU

Moraju ipak i u Dinamu nešto zaraditi: 'Ne možemo baš dati Ligu prvaka za 10, 20 kuna''

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 31. kolovoz 2015. 16:11

Nakon što smo saznali protivnike Dinama u grupnoj fazi Lige prvaka ( Bayer, Arsenal, Olympiakos), u Maksimirskoj 128 sada trebaju definirati cijene ulaznica za spomenuto natjecanje, pa je tako predsjednik Zdravko Mamić na današnjoj press konferenciji najavio 'modri' plan.

- Navijači su za 10, 20 i 30 kuna gledali sve utakmice kvalifikacija, nismo dizali cijene niti za play-off, godišnje ulaznice su bile od 200 do 500 kuna i mogle su se kupiti skroz do poluvremena utakmice sa Skenderbeuom. Naravno da će sve to utjecati na prodaju ulaznica za skupinu Lige prvaka i tri spektakularne utakmice. Vjerojatno će biti i paketa, a poslije i pojedinačna prodaja ako ostane. Raspon cijena će biti takav da će ulaznice biti dostupne svakome, a naravno da ne možemo dati Ligu prvaka po 10, 20 i 30 kuna.

Kada je u pitanju sam plasman u Ligu prvaka, Zdravko Mamić je poručio kako više nema imperativa.

- Ostvarili smo sve ulaskom u Ligu prvaka, a sve ostalo je bonus. Ne želimo stavljati imperativ pred ovu mladu momčad koja će, kao što je trener najavio, "poginuti" pred svojim navijačima za što bolji rezultat. Imamo jako mladu momčad i ako shvatimo ovo da smo privilegirani kao klub, grad i naši navijači što smo tu gdje jesmo onda to može biti samo veselje.

Zdravko Mamić se dotaknuo i navijača.

- Ta kemija koja je bila protiv Skenderbeua je bila kao protiv Partizana i Celtica, to je bilo nešto čudesno. Kada smo primili gol navijači su nas dizali. Kada smo dobili crveni karton, opet su nas dizali. Bili su konkretan igrač, ne samo 12-ti. To je smisao jer igrač dobije dodatnu snagu kada osjeti da su navijači iza njih – zaključio je Mamić.

Linker
22. rujan 2024 20:26