Vladimir Dugandžić/CROPIX
NIKAD MLAĐI I JEFTINIJI

Miše i Jarni o 'poljudskom vrtiću': To je pravi put, ali nema čuda preko noći!'

Za proces sazrijevanja mlade momčadi u kojoj igrači imaju 20-22 godine potrebno je barem tri godine. Uz veliki rad. Definitivno podržavam taj put Hajduka - kaže Jarni
Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 27. ožujak 2012. 20:41

Ante Miše, strateg, Dugopolja i bivši trener Hajduka, prokomentirao je stvaranje mlade i nikad jeftinije momčadi koja se počinje stvarati na Poljudu.

- Smatram da se Hajduk s pravom može osloniti na svoj pomladak i na igrače koji dolaze, vidjelo se to i u posljednjim utakmicama. Također treba dati vremena treneru Miši Krstičeviću da posloži momčad i igru. On je veliki radnik, zaslužio je mjesto trenera Hajduka, pokazao je svojim radom da može biti na klupi. Uvjeren sam da može pomoći Hajduku, sa stopostotnom sigurnošću mogu reći da je to čovjek koji zna svoj posao i zna što je Hajduk. Što se mene tiče, naravno da ću ga podržati i da podržavam ovakav Hajduk. Samo treba ustrajati na tom planu.

Robert Jarni, bivši igrač i trener Hajduka, je rekao:

- Mladi i jefiniji Hajduk definitivno može uspjeti, ali to se sigurno neće dogoditi ove pa ni sljedeće sezone. Za proces sazrijevanja mlade momčadi u kojoj igrači imaju 20-22 godine potrebno je barem tri godine. Uz veliki rad. Definitivno podržavam taj put Hajduka, treba imati strpljenja. Što se tiče Krstičevića, treba ga pustiti da radi, još ćemo vidjeti kako će Hajduk s njim izgledati. Sigurno da nije isto raditi s juniorima i s prvom momčadi, trenera treba podržati i čekati da se uberu plodovi rada.

Linker
24. rujan 2024 12:04