Goran Mehkek / Cropix
MLAKAR OPRAO RUKE

Ministarstvo odbilo Igora Štimca, Marković pobjednik u utrci za Rusanovu

Mlakar ističe da Ministarstvo na njihovo traženje nije u mogućnosti postupiti, već je prebacio loptu Uredu za opću upravu da on odgovori Štimcu i Brlekoviću te im dostavi to očitovanje
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. srpanj 2011. 23:13

Zamislite kakav rasplet! Ministarstvo uprave neće donijeti nikakvo službeno rješenje o zahtjevu Igora Štimca i Ivana Brlekovića da se poništi Izborna skupština HNS-a održana 17. prosinca prošle godine. No, time je zapravo presudilo: Vlatko Marković predsjednik je HNS-a i može nesmetano nastaviti voditi Savez. To je kraj predmeta, Štimac nije uspio u nakani da u ovoj kampanji preuzme vodstvo Kuće nogometa.

Mlakar je potpisao dopis u kojem stoji da Štimac i Brleković uopće nisu bili stranka u postupku pa se na njihov zahtjev niti ne može odgovoriti kao da su izravni akteri spora već se tretira predstavkom građana. Stoga Mlakar ističe da Ministarstvo na njihovo traženje nije u mogućnosti postupiti, već je prebacio loptu Uredu za opću upravu da on odgovori Štimcu i Brlekoviću te im dostavi to očitovanje. Zagrebački ured to je ekspresno učinio, na adresu obojice uputio je svoje davno poznato detaljno objašnjenje u kojem odbija svih šest Štimčevih prigovora na summit u prosincu te još jednom potvrđuje Vlatka Markovića kao šefa Saveza.

Linker
05. listopad 2024 02:37