AC Milan's Rodney Strasser, of Sierra Leone, right, celebrates with teammates including Antonio Cassano, second left, and Brazilian Robinho, second ight, after scoring during a Serie A soccer match between Cagliari and AC Milan, in Cagliari, Italy, Thursday, Jan. 6, 2011. AC Milan won 1-0. (AP Photo/Daniela Santoni)
 AP
TRAMPA NA POMOLU

MIlan bi mijenjao Cassana za Montoliva iz Fiorentine, Allegri se žestoko usprotivio

Za takvu opciju postoji nula posto šanse. Ne dajemo, niti mijenjamo Cassana za nikoga i ništa. On ostaje Milanov igrač i jako nam je bitan u slagalici za iduću sezonu - rekao je Allegri
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 14. srpanj 2011. 12:57

U zadnje vrijeme su talijanski mediji mnogo pisali o Milanovoj želji da u svoje odaje dovede talijanskog nogometnog reprezentativca Riccarda Montoliva, inače veznjaka iz Fiorentine...

Zadnji napisi su govorili da Milan nema ništa protiv zamjene igrača s tim klubom. U tom slučaju je navodno Antonio Cassano trebao krenuti prema Fiorentini, a Montolivo u suprotnom smjeru. No, vrlo brzo je sve demantirao trener aktualnog prvaka Serije A Massimiliano Allegri.

- Za takvu opciju postoji nula posto šanse. Ne dajemo, niti mijenjamo Cassana za nikoga i ništa. On ostaje Milanov igrač i jako nam je bitan u slagalici za iduću sezonu - rekao je Allegri i dodao:

- To naravno ne znači da odustajemo od Montoliva.

Linker
24. rujan 2024 22:38