Tom Dubravec / CROPIX
SRBIJA

Mihajlović objavio popis

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2013. 17:38

Izbornik nogometne reprezentacije Srbije, sljedećeg suparnika Hrvatske u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine, Siniša Mihajlović objavio je popis igrača za prijateljski ogled protiv Kolumbije...

Susret je na rasporedu predstojeće srijede u Barceloni, a izbornik Mihajlović je za isti pozvao samo jednog debitanta. Riječ je o 17-godišnjem vrataru Jagodine, koji je na nedavno završenom Europskom prvenstvu do 19 godina starosti s reprezentacijom osvojio zlato.

Ogled Srbije i Hrvatske na Marakani na rasporedu je 6. rujna ove godine. Mihajlović je sa Srbijom osvojio samo sedam bodova u sedam utakmica u kvalifikacijskoj skupini A, koju predvode Belgija i Hrvatska s 19, odnosno 16 bodova.

Popis igrača Srbije za prijateljsku utakmicu protiv Kolumbije:

Vratari: Damir Kahriman (Tavrija), Branimir Aleksić (Spartak) i Predrag Rajković (Jagodina)

Braniči: Antonio Rukavina (Valjedolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija, Dortmund), Milan Biševac (Lion), Slobodan Rajković (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Nenad Tomović (Fiorentina) i Dušan Basta (Udineze).

Vezni: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Kijevo), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Luka Milivojević (Anderleht), Radosav Petrović (Genčlerbirligi) Nenad Krstičić (Sampdorija), Dušan Tadić (Tvente) i Miralem Sulejmani (Benfika).

Napadači: Filip Đuričić (Benfika), Lazar Marković (Benfika), Aleksandar Mitrović (Anderleht) i Marko Šćepović (Partizan).

Linker
21. rujan 2024 16:26