Tom Dubravec / CROPIX
NE ŽELE GA VIŠE

Mihajlović je prekrižen: Bez obzira kako večeras prođe, izbornik Srbije je već bivši

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. rujan 2013. 11:13

Na jedinom otvorenom treningu reprezentacije Srbije prije susreta s Kockastima tek nekoliko kamera i samo tri novinara . Sva tri iz Hrvatske! Odavno su ovdje nema previše pompe i euforije oko reprezentacije. Za sve je, naravno, kriv izbornik, mediji su ovdje gotovo jedinstveni kad je u pitanju Siniša Mihajlović, vrlo je malo onih koji su mu spremni dati još jednu priliku.

- Uprskao je sve što je mogao. Imao je dobru poziciju, solidne igrače, javnost ga je podržavala. No, predaleko je otišao - pričaju nam srpski kolege.

Tko nakon njega? Na to pitanje nitko ne zna odgovor, kao i na većinu pitanja u srpskom nogometu. Tko bude predsjednik, taj će birati i izbornika. Zvezdina struja je u ofenzivi, spominje se Džajić, koji zasad javno odbija mogućnost da zasjedne u Karadžićevu fotelju. Neki kao novog predsjednika “guraju” Mitra Mrkelu, a svi oni vjerojatno u glavi imaju nekog svog kandidata. Naravno, nije na kraju nemoguće ni da Tomislav Karadžić preživi sve napade i da vješto, kao nekad Vlatko Marković, izmigolji u novi mandat. Međutim, što se Mihajlovića tiče, teško da bi se i time njegova situacija promijenila. Razočarao je sve, pitanje je mogu li tri utakmice i tri pobjede napraviti preokret.

Uostalom, i sam je najavio odlazak, a da se predomisli... U ovom slučaju scenarij njegova ostanka izgleda nemoguć.

Linker
21. rujan 2024 22:11