NE BOJI SE SRNE

Marković uvjeren: 'Hrvatska je prepuna zvijezda, ali mi u Beogradu idemo po pobjedu'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. rujan 2013. 13:02

U taktičkim promišljanjima nekoliko dana prije utakmice jedan od dvoboja koji će možda odlučiti susret mogao bi biti sraz Darija Srne i Lazara Markovića. Mladi napadač Benfice u velikoj je formi, portugalskim se gledateljima predstavio u sjajnoj formi, u dvije utakmice zabio je dva pogotka. Ovaj protiv Sportinga bio je poseban, nakon dugog prodora zatresao je mrežu i donio bod svome klubu u tom velikom derbiju. Igra u velikoj formi i u Srbiji svi govore kako su u njemu dobili veliko pojačanje za ovu utakmice. On i Matić, “prevaga za pobjedu protiv Hrvatske”, tako pišu ovdašnji mediji.

- I meni je drago da sam u formi. Čeka nas teška utakmica, Hrvatska je prepuna zvijezda, ali mi idemo po pobjedu. Igramo bolje nego što pokazuju rezultati, recimo, nedavni meč protiv Kolumbije bio je najbolji u Mihajlovićevoj eri - rekao je Marković, kojega u Srbiji od milja zovu Markec.

Marković slovi za najbržeg igrača Srbije, što sprema našem kapetanu, tko se koga više mora bojati?

- Ne znam, ja se ne bojim nikoga pa ni njega. On mene? Ne znam, možda nije vidio ovaj moj gol, tko zna je li gledao snimku...

Mogli su biti suigrači u Chelseaju, taj ih je klub svojedobno žarko želio.

- Ha, pogreška Chelseaja što nas nije doveo. Obojicu!

Nije tip koji previše priča, bilo bi dobro da i u petak utihne na travnjaku. Jer, kako je krenuo ove sezone...

Linker
22. rujan 2024 03:48