LUĐAK

Mario Balotelli s pištoljem

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2014. 00:20

Napadač Milana i talijanske reprezentacije Mario Balotelli ponovo je izazvao kontroverze objavivši na Instragramu fotografiju na kojoj drži pištolj uperen u kameru. Uz vlastitu fotografiju Balotelli je napisao poruku "veliki poljubac svim mrziteljima".

Balotelli je često tijekom godina bio metom rasističkih vrijeđanja s tribina, a nedavno je pretrpio brojne kritike zbog slabih igara na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Najnoviji kontroverzni potez tamnoputog napadača koji je u Milan stigao prošle godine iz Manchester Cityja nije oduševio direktora "rossonera" Adriana Gallianija.

- U ugovorima je zapisano što igrači smiju, a što ne smiju raditi, ali mi ne možemo napraviti ništa vezano uz njihove privatne živote. Možemo to verbalno učiniti, ali to nije dovoljno – poručio je Galliani.

Među Balotellijevim nestašlucima posljednjih godina često se spominje pucanje iz zračnih pištolja na Trgu Republike u Milanu (2010.), kao i gađanje pikado strelicama igrača mlade momčadi na trening igralištu Manchester Cityja (2011.).

Linker
12. rujan 2024 10:33