AFP
PRVI TOPNIK BAYERNA

Mandžukić poručio nakon razbijanja Wolfsburga: 'Berlin, Berlin, idemo u Berlin...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2013. 11:31

Nogometaši minhenskog Bayerna se ne zaustavljaju, pa su se tako plasirali i u finale njemačkog DFB-Pokala lakom i uvjerljivom domaćom pobjedom protiv Wolfsburga od čak 6-1.

U finalu, koje će se održati u Berlinu, novi njemački prvak tako čeka pobjednika ogleda Stuttgart - Freiburg. Premijerni je pogodak u ovom polufinalnom ogledu postigao hrvatski nogometaš Mario Mandžukić, koji je tako opet bio koban za svoj nekadašnji klub. Naime, svome bivšem klubu Wolfsburgu, iz kojeg je prošlo ljeto došao u München, ove je sezone Mandžukić zabio četiri pogotka - tri u Bundesligi i jedan u DFB-Pokalu.

"Berlin, Berlin, idemo u Berlin...", napisao je nakon ogleda na svom Twitter-profilu veseli Mandžukić.

Inače, nogometni internet-portal Goal.com, njegova njemačka verzija, dodijelio je Mandžukiću dobru ocjenu 3.5 (ocjene od 1 do 5) uz obrazloženje:

"Opet je puno toga napravio za svoju momčad, kao što je i zabio važan, prvi pogodak".

Na drugoj je strani Ivica Olić dobio slabu dvojku uz kratki opis "nije se previše istaknuo protiv svog nekadašnjeg kluba".

Igrač utakmice je po izboru Goal.coma bio Xherdan Shaqiri (ocjena 4) koji je jednom zabio i dva puta asistirao, dok je istu ocjenu zavrijedio i Mario Gomez koji je ušao u igru u 76. minuti i do kraja zabio hat-trick.

Linker
22. rujan 2024 13:35