VATRENI NAPADAČ

Mandžukić: 'Polufinale je velik rezultat, ali to nije naš cilj, još imamo posla u Ligi prvaka!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2013. 01:31

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić bio je iznimno zadovoljan načinom na koji je njegov Bayern reagirao u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa u Torinu.

Bayern je nakon 2-0 u Münchenu slavio identičnim rezultatom i u Torinu, a strijelac prvog pogotka u 63. minuti bio je upravo naš reprezentativac.

- Znali smo da nas čeka teška utakmica u paklenoj atmosferi Torina. Nije bilo lako, ali ostali smo smireni i čekali svoju priliku za pogodak. Zadovoljan sam ulaskom u polufinale, ali to nije naš cilj, još nismo završili svoj posao u Ligi prvaka, a to što sam zabio je samo razlog više za zadovoljstvo ostvarenim rezultatom – rekao je Mandžukić odmah nakon utakmice za službenu stranicu Europske nogometne organizacije (UEFA).

Juventusov srednji branič Andrea Barzagli istaknuo je kako je Bayern u dvije četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv ''stare dame'' demonstrirao kvalitetu i snagu trenutno nedohvatljivu za njegov sastav.

Nakon što su Bavarci na svom terenu slavili protiv Juventusa s 2-0, istim su rezultatom trijumfirali i u Torinu, a prvi gol za Bayern u 64. minuti zabio je naš Mario Mandžukić.

- Svakako smo uzvratnu utakmicu odigrali bolje nego prvu. Bayern je još jednom dokazao da je vrlo jaka momčad. Svakako jača od naše. Mi moramo naporno raditi i napredovati ako želimo dosegnuti njihovu razinu – izjavio je Barzagli za Mediaset.

- Ovo je naše prvo iskustvo u Ligi prvaka nakon puno godina. Za neke naše igrače prvo uopće. Bayern na ovoj razini igra već pet ili šest godina.

- Naši navijači bili su izvanredni. Zahvaljujem im se na podršci. Šteta što im nismo dali povoda za nekakvo slavlje, ali bilo je krasno primiti pljesak čak i nakon poraza. Sada moramo dobro završiti sezonu – zaključio je Barzagli.

Linker
21. rujan 2024 11:20