Rakitić, Mandžukić i Modrić
 Alex Grimm/Getty Images
TO BI BILA PRAVA BOMBA

MAN. UNITED NA HRVATSKI POGON Španjolci objavili: Mourinho dovodi najveće zvijezde Vatrenih?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2016. 20:17

Odmah po dolasku Josea Mourinha u Manchester United započelo je preslagivanje u igračkom kadru. Ibrahimović, Mhitarjan i Bailly zasad su najveće zvijezde koje su pojačale 'crvene vragove' ovog ljeta, a navodno je Mourinho bacio oko i na Paula Pogbu.

Za slavnog portugalskog trenera Pogba je prva opcija, opcija koja bi United mogla koštati više od sto milijuna eura, ali Mourinho ima spreman i plan B.

Tako španjolski Diario gol navodi kako je Mourinhova B opcija dovođenje Luke Modrića i Ivana Rakitića ukoliko mu propadne transfer francuskog veznjaka.

"Mourinhu će onda prioritet biti dovođenje Luke Modrića, jednog od najvažnijih igrača Reala koji daje ritam momčadi Zinedinea Zidanea...Problem je što klub ne želi prodati i njegovo bi dovođenje koštalo oko 100 milijuna eura", stoji u tekstu.

Opcija dovođenja Rakitića bila bi financijski povoljnija za Manchester United.

"Barcin veznjak postao je jedan od najvećih saveznika Lionela Messija i kompenzira slabiji defenzivni učinak argentinske zvijezde", stoji u tekstu, te se dodaje da bi Manchester United za Rakitića mogao ponuditi oko 50 milijuna eura.

Linker
22. rujan 2024 19:24