Ronald Goršić/CROPIX
'TREBAMO JOŠ UČITI'

Mamić: Tu smo, jaki smo, bit ćemo još bolji! U Europskoj ligi Dinamo bi bio hit...

Nismo još osvojili bod u Ligi prvaka, ali igrali smo protiv moćnog Reala i jakog Lyona. Ali mnogo smo bolji nego prošle sezone, ustvrdio je izvršni predsjednik Modrih
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. rujan 2011. 16:54

Izvršni predsjednik nije nudio lice iza kojeg se skriva nezadovoljstvo. Već je od ranog jutra, iako se Dinamo iskrcao Zagrebu oko 3 sata iza ponoći, bio “u biznisu”.

- Radi se dalje, eto, upravo ćemo i službeno potpisati ugovor s najboljim mladim igračem na svijetu kad je u pitanju 1997. godište!

A taj igrač je Fran Brodić, o tom transferu su SN već pisale.

- Lyonu je utakmica protiv Dinama bila stota u Ligu prvaka, kontinuirano tu igraju već 12 godina, a mi se plasirali nakon 12 godina. Mislim da se tu nema previše komentirati. To što sam rekao ne znači da tražim alibi, ali to je činjenica. Lyon je jaka momčad koja plus-minus nekoliko igrača na okupu dugo godina. Nama još treba sazrijevanja, učenja. Tu smo, jaki smo, bit ćemo još bolji!

Kad smo ga pitali, treba li Dinamu jedan jaki napadač, netko poput, recimo, Gomisa, zastao je.

- Znate li koliko košta taj Gomis? 20 milijuna eura!

Ponudio je i ovu rečenicu.

- Nismo još osvojili bod u Ligi prvaka, ali igrali smo protiv moćnog Reala i jakog Lyona. Ali mnogo smo bolji nego prošle sezone. U Europskoj ligi Dinamo bi bio hit!

Linker
24. rujan 2024 14:27