Drago Sopta / Cropix
KRAH NOVOG DINAMA

Mamić: Svi u klubu plačemo i krvarimo zbog Kovačića, ali ovo je bila nemoralna ponuda

Nije bilo lako prodati Kovačića, ali stigne jednom takav dan kad se pojavi nemoralna ponuda. Ova jest takva - objašnjava Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 31. siječanj 2013. 08:11

Mateo Kovačić prodan je u Inter za 11 milijuna eura, plus 4 milijuna eura bonusa, šti znači da kompletni posao vrijedi 15 milijuna eura.

- Radi se o poslu od 15 milijuna eura, Kovačić će potpisati ugovor s slavnim milanskim klubom na 4,5 godina i u tom razdoblju će zaraditi netto 10 milijuna eura! - kazao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

Pitali smo Zdravka Mamića je li ova prodaja, bez obzira na silan novac koji ulazi u klub i osigurava ponovno mirne godine, ipak rušenje klupske vizije koja se barem kratkoročno temeljila na Kovačiću?

- Mi u klubu plačemo i krvarimo. Vjerujte da je tako. N ije bilo lako prodati Kovačića, ali stigne jednom takav dan kad se pojavi nemoralna ponuda. Ova jest takva. Stigla je od velikog kluba Intera zadnji dan prijelaznog roka, jendostavno nismo je mogli odbiti - kazao je Mamić

Na tu temu je još nadodao...

- Ne znam hoće li to biti prava usporedba, možda nije idealna, ali u ovom trenutku mi jedino ta pada napamet. To vam je kao kad vam se roditelji razbole, znate da će prije ili kasnije umrijeti, ali kad se to dogodi, vi ste u šoku. Da, svi u klubu, uključujući i mene smo u šoku, ali ponavljam, takav kluba s takvom ponudom se jednostavno ne odbija - zaključio je Mamić.

Linker
22. rujan 2024 20:29