Drago Sopta / Cropix
MODRIĆ ŽELJA CHELSEAJA

Mamić: Nisam u Londonu prodavao igrače, znate da ja ne bi razočarao navijače...

Izvršni dopredsjednik Dinama u ponedjeljak se vratio iz Londona u kojem se družio s europskom nogometnom elitom, ne i pregovarao o prodaji Dinamovih igrača
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 20. prosinac 2010. 20:52

ZAGREB - Produženi vikend Zdravka Mamića na Otoku završio je u ponedjeljak. Osmijeh od milijun dolara na Mamićevu licu po izlasku iz aviona, tvrde svjedoci, mogao je značiti samo da se Šime Vrsaljko i Mateo Kovačić počnu pakirati .

Međutim, nula bodova. Nogometni Zagreb može odahnuti jer su sva silna nagađanja oko prodaje maksimirskog tandema pala u vodu. Mamić tvrdi kako nije bilo niti riječi o tom transferu.

- Za naše igrače zainteresirano je desetak engleskih klubova, ali ništa nije dogovoreno - podvukao je izvršni dopredsjednik koji je otkrio kako su trebali razgovarati s ljudima iz Manchester Uniteda, ali oni nisu došli u London jer je utakmica s Chelseajem odgođena.

Međutim, zato je pala večera s Modrićem i Ćorlukom, ali i s Carlom Ancelottijem. Menadžer kluba sa Stamford Bridgea otkrio je da bi se najviše razveselio da mu Abramovič kao poklon pod bor stavi Luku Modrića.

- Luka je prvi pick Chelseaja, ali neću vam reći ništa više od toga iz obzira prema mojim prijateljima u Tottenhamu.

Mamiću je društvo u Londonu radio brat Zoran, a ovih nekoliko dana koliko ih nije bilo u Zagrebu, bilo je turbulentno. Zavrtjela se tako priča o mogućoj promjeni imena. Zavrtjeli su se i navijači oko svoje osi u potrazi za istomišljenicima s kojima će protestirati ispred stadiona tijekom skupštine kluba u srijedu. Na kraju, portali su izbacili rezultate poslovanja kluba .

- Malo me iznenadilo kada sam čuo što je to izašlo na internetu, ali neću dopustiti da ulica vodi klub. Ja sam zadnji koji ne bi slušao želje navijača - bio je stav prvog čovjeka Maksimira koji je otkrio kako ne zna ništa o prodaji Ante Rukavine, ali je i ponudio recept za Dinamovo proljeće.

- Ako ova momčad ostane na okupu, onda će to biti najjače pojačanje za Dinamo.

I trener Halilhodžić, dodali bismo. No, sve to ipak ovisi isključivo i jedino o Zdravku Mamiću.

Čuo sam da Štimac sprema ‘treće poluvrijeme’

Dotakao se Zdravko Mamić i skupštine HNS-a na kojoj je njegov favorit odnio pobjedu pred Igorom Štimcem .

- Ostao sam paf kada ste ušli sa Štimcem u onu dvoranu kao pilići za faraonom - bocnuo je novinare Mamić koji ima informaciju da poražena strana razmišlja o “trećem poluvremenu”, ali otkriva da će se on svim silama potruditi kako bi to spriječio.

- Da se mene pita, Igor Štimac ne bi ni mogao biti na skupštini HNS-a zbog one priče o crnim torbama - naglasio je Mamić.

Linker
29. rujan 2024 01:39