Vladimir Dugandzic / CROPIX
SKONTO MORA PASTI

Maloča: Ako mi zabijemo gol onda Latvijci moraju zabiti četiri, a to je nemoguće

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 24. srpanj 2012. 14:40

Mario Maloča optimist je pred polazak na uzvrat protiv Skonta u Rigu.

- Bod u Puli smo zaslužili, momčad je pokazala ukupnu borbenost i samopouzdanje, vjerujem da ćemo na isti način odraditi i revanš u Latviji. Imamo prednost koju ne smijemo čuvati nego pokušati i da gore zabijemo gol. Ako mi postignemo pogodak onda nam protivnik mora zabiti četiri, a to je nemoguće. Mi smo se ipak pokazali toliko dobri na primjeru dvije zadnje utakmice, gdje nismo primili niti jedan gol.

Maloča je sada postao jedan od najiskusnijih igrača Hajduka, njegov staž od tri uzastopne godine igranja u prvoj momčadi za većinu ostalih je naprosto nedostižan.

- I ja se čudim koliko je mladih igrača oko mene, mladi smo i neiskusni, zato nam se i događaju greške u situacijama koje bismo inače lako riješili. No manjak iskustva nadoknađujemo velikom borbenošću. Trerer je bio zadovoljan u Puli, rekao nam je kada tako natopimo dres znojem rezultat neće izostati.

Hajduk leti u srijedu već u 9 sati put Latvije, u Rigi bijele čeka temperatura od 20-ak stupnjeva, te ambijent u kojem ne bi trebalo biti više od 5000 gledatelja. U Latviji su ipak hokej na ledu i košarka popularniji od nogometa.

Linker
22. rujan 2024 06:40