Paun Paunović / CROPIX
SVE ZBOG HAT-TRICKA

Maleš zabijao, ljubio grb, zvao navijače da ustanu: 'Pretjerao sam, ponijele su me emocije'

Predsjednik Hajduka je sjajnom izvedbom zasjenio i velikog igrača poput Balakova koji je ekipi Hajduk.hr donio prolaz u 1.kolu malonogometnog turnira Torcida kup
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. srpanj 2011. 11:06

Briljantnu golgetersku večer imao je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš na Torcida kupu, hat-trickom je sudjelovao u pobjedi momčadi Hajduk.hr koja je sa 5:0 svladala Ericsson Nikola Teslu i plasirala se u 3. kolo. Među tri tisuće gledatelja na betonskom igralištu u Vukovarskoj ulici našli su se i profesionalci Bijelih Ivan Jakov Džoni, Oremuš, Trebotić...

- Jesi vidio kako ide onaj dribling - govorio je Maleš nakon utakmice 16-godišnjem Ivanu Jakovu Džoniju, golgeterskoj nadi Hajduka.

Džoni je samo slušao i pažljivo upijao što predsjednik govori.

- Možda sam pretjerao u slavlju, ali ponio me emotivni trenutak - rekao nam je Maleš koji je nakon svakog pogotka ljubio grb Hajduka i pozivao navijače da ustanu sa svojih mjesta.

Ovog puta Maleš je sjajnom izvedbom zasjenio i velikog igrača poput Krasimira Balakova koji je ekipi Hajduk.hr donio prolaz u prvom kolu malonogometnog turnira Torcida kup. Složila je momčad s Poljuda odličnu ekipu za malonogometni turnir i bit će šteta budu li morali zbog obveza profesionalnog pogona odustati od natjecanja ili igrati s drugim igračima. Jer, Maleš, Balakov, Lalić, Kosor, Skoko, Balić i ostali zaista su odlično posložena klapa.

Linker
24. rujan 2024 07:21