Dan Mullan Getty Images
PIŠE ŠPANJOLSKI 'SPORT'

LUKA MODRIĆ STAVLJEN NA CRNU LISTU! Čak i hrvatskoj legendi prijeti velika čistka, objavljen popis 11 imena koji su stavljeni na Realovu 'Listu negru'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2020. 13:18

Španjolski Sport danas donosi veliku priču o Realovoj 'crnoj listi, na kojoj se nalazi čak 11 igrača koji bi ovoga ljeta trebali napustiti Santiago Bernabeu, a među njima je i naš Luka Modrić. Dapače, hrvatski kapetan pri vrhu je popisa igrača koje je Real navodno spreman otpisati, ako je suditi po ilustraciji u španjolskom dnevniku.

U tekstu pod naslovom 'Lista negra' na prvom je mjestu James Rodriguez, sllijedi Luka Modrić, a tu su još Mariano Diaz, Eder Militao, Luka Jović, Gareth Bale, Marcelo, Brahim Diaz, Alphonse Areola, Álvaro Odriozola i Lucas Vázquez.

Real je prošloga ljeta potrošio više od 310 milijuna eura na pojačanja (Jović, Eden Hazard, Ferland Mendy i Rodrygo), a bez obzira na svjetsku krizu izazvanu pandemijom koronavirusa, spremaju se ponoviti nešto slično i ove godine, i planiraju prodati sve igrače koji nisu neophodni. Posebno su zanimljive dvije kategorije.

NEDAVNA POJAČANJA

"Tri aktualna pojačanja, Jović, Militao i Areola su taođer na listi. Prva dvojica nisu iskoristila priliku i teško je očekivati da će dobiti novu. Srpski napadač vjerojatno je najveće razočaranje cijele sezone - zabio je tek dva gola u 24 utakmice, a plaćen je više od 60 milijuna eura. Situacija nije puno bolja ni s brazilskim braničem Militaom. Upisao je 13 nastupa i bio sukrivac za popriličan broj Realovih poraza. U njegovom slučaju moguća je i opcija posudbe. Alphonse Areola bi se mogao vratiti u PSG i tako završiti nesretni niz posudbi u zadnjih sedam godina", navodi Sport u kategoriji nedavnih pojačanja.

Luka Modrić svrstan je u kategoriju - 'Posebni slučajevi', a tu su još i Marcelo te Lucas Vázquez.

"Pojava Federica Valverdea otvorila je veliku debatu o Modrićevoj poziciji u momčadi. Uz to, faktor su u Modrićevom slučaju i godine. Hrvat ima 35 godina, ulazi u zadnju godinu ugovora, i njegov odlazak je jedna od opcija. Marcelo - koji sljedećeg mjeseca puni 32 godine, ostao je u sjeni Ferlanda Mendyja i još je jedan u kategoriji kandidata za odlazak. Pred izlaznim vratima je i Lucas Vazquez, 29-godišnjak kojem je ostala još jedna godina ugovora", zaključuje Sport.

Linker
28. lipanj 2024 16:27