REUTERS/Andrew Boyers
PIŠE AS

LUKA MODRIĆ PONOVNO NA NASLOVNICAMA Španjolci otkrili budućnost kapetana Vatrenih, vijest glasno odjeknula u susjedstvu: 'Perez je već izdao naredbu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2019. 20:06

Prema napisima španjolskih medija, u Real Madridu spremaju se ponuditi produljenje ugovora Luki Modriću. Aktualni ugovor 33-godišnjem kapetanu Vatrenih istječe na ljeto 2020 godine.

"Modrić će ostati u Realu i Real će mu ponuditi novi ugovor", naslov je koji je osvanuo na naslovici madridskog Asa.

"Florentino Perez izdao je naredbu da se Modriću ponudi novi jednogodišnji ili dvogodišnji ugovor. Prošlog ljeta Hrvatu se 'udvarao' Inter, ali u Realu su ga uvjerili da ostane i sada je klub pokrenuo kotačiće da svoju karijeru završi na Bernabeuu. Osvajač Zlatne lopte je jedan od miljenika Florentina Pereza i zato je i izdana naredba za produljenjem", piše novinar Asa Sergio Santos.

Screenshot: As

"U trenutku kada mu istakne aktualni ugovor Modriću će biti 34 godine, a nakon novog ugovora koji će mu biti ponuđen imat će 35 ili 36 godina. Mnogi članovi Realove uprave željeli bi vidjeti Modrića da se umirovljava u momčadi. S novim ugovorom Luka će dobiti i povišicu, koja će ga svrstati među najplaćenije igrače u momčadi", dodao je Santos.

"Prije nekoliko mjeseci Modrić je ozbiljno razmišljao o napuštanju Madrida. Nakon Interovog interesa imao je plan iznijeti zahtjev za transferom ovog ljeta, ali stvari su se promijenile i Modrić je sada usredotočen isključivo na ostanak. Nakon osvajanja Zlatne lopte shvatio je da možda ne bi ostvario takva postignuća da je igrao negdje drugdje, a pored toga obitelj mu je sretna i situirana u španjolskoj prijestolnici", zaključuje se u tekstu.

Inače, Asov tekst o Modriću i njegovom vjerojatnom produljenju s Realom prenijela je i talijanska Gazzetta dello Sport.

Podsjećamo, Modrić je stigao u Real na ljeto 2012. godine i otad je za 'Los Blancose' upisao 287 nastupa i pritop zabio 16 golova uz 44 asistencije. Također, proteklih je godina odigrao ključne uloge o Realovom osvajanju brojnih trofeja. S Realom je osvojio 4 Lige prvaka, 4 Svjetska klupska prvenstva, 3 Europska superkupa, jedan naslov španjolskog prvaka, 1 Kupa kralja i 2 Španjolska superkupa.

Linker
24. rujan 2024 05:31