AFP
FENOMENALNA PREDSTAVA

Luka Modrić pobrao ovacije Bernabeua, Anceloti ga hvalio: 'Odigrao je fantastično'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2013. 18:11

Sjajna igra u pobjedi Real Madrida protiv Athletic Bilbaa donijela je hrvatskom nogometašu Luki Modriću naslov najboljeg igrača utakmice u izboru internetskog portala Goal.coma.

Real je u dvoboju 3. kola Primere svladao Baske s 3-1, a Modrić je odradio svih 90 minuta, držeći pod kontrolom sredinu terena. Za odličnu ga je izvedbu Goal.com nagradio ocjenom 4.5 (od 5), baš kao i dvostrukog strijelca Isca.

''Žilava izvedba hrvatskog nogometaša koji je pokazao svjetsku klasu na sredini terena. Pokrio je svaku vlat trave i zapovijedao veznim redom Madriđana odlučnim pasovima i teškim uklizavanjima'', navodi Goal.com.

- Ova sezona je drugačija od prošle jer tada nisam prošao pripreme i bilo mi je teško uhvatiti ritam. ali ove sezone je druga priča, potpuno sam se uklopio nakon odrađenih priprema, u pravoj sam formi - rekao je Modrić.

Kada je utakmica u pitanju Modrić nije skrivao oduševljenje.

- Bila je to najbolja predstava ove sezone i vjerujte mi da ćemo biti još bolji u nastavku - za kraj će Modrić.

Ancelotti: Modrić je bio fantastičan

Kratku je, ali sasvim dovoljnu i jasnu izjavu o igru Luke Modrića dao trener Real Madrida Carlo Ancelotti nakon pobjede protiv Athletic Bilbaa u 3. kolu Primer

- Modrić je odigrao fantastičnu utakmicu - kazao je Ancelotti o hrvatskom nogometašu koji je sjajno upravljao veznim redom ''kraljevskog kluba'' tijekom svih 90 minuta.

Uz Modrića, talijanski je stručnjak posebno pohvalio i dvostrukog strijelca Isca, dvostrukog asistenta Karima Benzemu, kao i Cristiana Ronalda koji je postigao premijerni ovosezonski pogodak.

- Igrali smo dobro. Sretan sam jer rastemo iz utakmice u utakmicu. S ovakvim igračima jednostavno moraš igrati dobro. Zadovoljan sam i našom defenzivnom igrom, osvojili smo veliki broj lopti. Momčad radi kvalitetno na treninzima i u dva je tjedna značajno napredovala - zaključio je Ancelotti.

Linker
24. rujan 2024 03:24