Split, 070410.Stadion Poljud.Uzvratna polufinalna nogometna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Hajduka i Dinama.Na fotografiji: Senijad Ibricic slavi postignuti pogodak.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX
POLJUDSKI MERCATO

Lokomotiv nudi za Ibričića 7 milijuna eura, Hajduk već našao zamjenu u Dugopolju

U rubrici 'dolasci' spominje se ime veznjaka Dugopolja Hrvoja Barišića. Radi se o talentiranom zadnjem veznom, za kojeg se navodno raspitivao i Dinamo...
Piše: Mario VelićObjavljeno: 07. siječanj 2011. 13:56

Bez bombastičnih vijesti prošao je početak zimskog prijelaznog roka, tek u četvrtak stigla nam je prva; Senijada Ibričića želi Lokomotiv iz Moskve!

Daleko je to još od ikakvog dogovora, tek su uspostavljeni prvi kontakti, no nema i službene ponude. Sve je zasad na osluškivanju informacija i raspitivanju. Ibričića navodno simpatizira Jurij Krasnožan koji je, nakon šest godina provedenih u Spartaku Nalčiku, postao trener Lokomotiva. Nedostaje mu središnji veznjak, mozak momčadi, pa tu želi vidjeti Hajdukova igrača. Znaju Rusi i koliko Hajduk cijeni Ibričića, navodno su spremni duboko rukom posegnuti u džep i staviti na stol između 6,5 i 7 milijuna eura. Ne čudi što je, nakon Galatasaraya, prvi klub koji se raspituje za Ibričića iz Rusije. Kod njih traje prvenstvena pauza te je sada vrijeme u kojemu Rusi traže prava pojačanja i ulaze u znatno veće investicije nego to čine klubovi sa zapada.

A u rubrici “dolasci” spominje se jedno ime, ono veznjaka Dugopolja Hrvoja Barišića. Radi se o talentiranom zadnjem veznom koji je ove sezone jako dobro igrao u dresu ambicioznog drugoligaša s nepunih 20 godina. Nije to prošlo nezamijećeno, gledali su Barišića predstavnici Šibenika, Rijeke i Slaven Belupa, a raspitivao se i sam Dinamo! Na to su Hajduku pažnju skrenuli prijatelji Bijelih iz Dugopolja, upozorili da bi im mogao umaći još jedan biser iz susjedstva. A kako je Vučević iskazao želju za još jednim zadnjim veznim, o Barišićevu dolasku na Poljud slijede razgovori.

Linker
25. rujan 2024 04:37