OSCAR J. BARROSO/AFP/PROFIMEDIA Oscar J. Barroso/afp/profimedia
INCIDENT U Münchenu

VIDEO Navijač se zaletio prema Modriću, a onda je nastao pravi kaos: Završio na tlu pa se rasplakao

Prije uhićenja pružena mu je i liječnička pomoć jer se nesretni mladić ozlijedio prilikom pada
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2024. 15:42

Real Madrid će u utorak igrati prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna. Igrači Kraljevskoga kluba već su u ponedjeljak doputovali u glavni grad pokrajine Bavarske gdje će navečer odraditi trening na Allianz Areni.

Luka Modrić i društvo prepoznatljiv su brend u cijelome svijetu pa ih mnoštvo navijača dočekuje gdje god da se pojave. Tako je bilo i u Münchenu.

Gomila simpatizera madridskoga kluba smjestila se iza zaštitne ograde ispred hotela u kojemu su odsjeli španjolski prvaci.

Igrači su izlazili jedan po jedan i svakog su navijači popratili usklikom tražeći pritom koju zajedničku fotografiju ili autogram. No, jedna se dramatična scena odvila kada je iz autobusa izašao baš hrvatski kapetan Luka Modrić.

Na snimci, koja se brzo proširila društvenim mrežama, može se vidjeti kako se jedan navijač zaletio prema Realovoj ‘desetki‘ nastojeći probiti kordon policajaca i zaštitara. Oni su ga, međutim, ekspresno srušili na tlo i svladali. Udaljili su ga od Luke koji je na trenutak zastao, ali je brzo uhvatio korak i produžio.

Snimka dalje pokazuje kako si gorljivi izgrednik rukom prekriva lice i vjerojatno plače. Policija ga je na kraju privela i sigurno ga čeka kazna. Prije uhićenja pružena mu je i liječnička pomoć jer se nesretni mladić ozlijedio prilikom pada kad ga je zaustavilo osiguranje.

Real se plasirao u polufinale LP-a u dvomeču s Manchester Cityjem (3:3, 1:1, nakon jedanaesteraca 4:3), dok je plasman među četiri najbolja kluba Bayern izborio pobjedom nad Arsenalom (2:2, 1:0).

Utakmica Bayerna i Reala na rasporedu je u utorak 29. travnja u 21 h, a uzvrat tjedan dana kasnije u srijedu 8. svibnja također u 21 h.

Linker
29. travanj 2024 15:42