OLI SCARFF
SPEKTAKL U LISABONU

Uživo: Bayern čeka protivnika u velikom polufinalu! Stigli su sastavi, City djeluje zastrašujuće!

Man. City i Lyon igraju utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, susret pratiti uživo na portalu SN.
Piše: JL.Objavljeno: 15. kolovoz 2020. 19:55

MANCHESTER CITY - LYON (Uživo od 21.00)
MANCHESTER CITY
: Ederson - Walker, Fernandinho, Laporte, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Garcia, Sterling - Jesus
LYON: Lopes - Denayer, Marcelo, Marcal - Dubois, Caqueret, Guimares, Aouar, Cornet - Ekambi, Depay


Nogometaše Lyona očekuje novi veliki izazov u Ligi prvaka. Nakon što su u osmini finala eliminirali favorizirani Juventus, izabranici Rudija Garcije danas će u Lisabonu tražiti prolaz u polufinale preko Manchester Cityja. Iz redova francuske momčadi ističu kako se mogu nametnuti moćnim Englezima.
- Očito je da je ovo za nas najvažnija utakmica ove sezone. Igramo protiv snažne i kvalitetne momčadi, ali i nas će se nešto pitati. Iako Manchester City igra sjajan nogomet, siguran sam da se Lyon može nametnuti na visokom nivou kojeg i zahtijeva ovakva utakmica - izjavio je veznjak francuske momčadi Bruno Guimaraes.
- Iako Manchester City ima ulogu velikog favorita, Lyon je pun samopouzdanja nakon rušenja Juventusa. City je momčad čiju je statistiku bolje ne gledati! Kada igrate protiv njih opasnost vreba sa svih strana, ali moramo vjerovati u sebe i biti hrabri. Znamo protiv koga igramo, ali Lyon mora vjerovati u svoje šanse - izjavio je trener francuske momčadi Rudi Garcija.

U ovoj utakmici ipak će se više pitati Man. City. Vidjet ćemo je li momčad Pepa Guardiole napokon spremna doći do naslova.

Linker
24. travanj 2024 22:05