FRANCK FIFE Afp
NAPADAČ U FOKUSU

FOTO: TV kamere ‘uhvatile misterioznu‘ poruku u notesu PSG-ovog trenera! Što bi ovo točno trebalo značiti?

Kao i u većini utakmica u centru pažnje bio je Kylian Mbappe, ali ovog puta više radi zbivanja uoči same utakmice
Piše: SNObjavljeno: 12. listopad 2022. 07:45

U derbiju skupine H PSG i Benfica su remizirali 1-1, baš kao i prošlog tjedna u Lisabonu. Francuski prvak je poveo u 40. minuti golom Kylaina Mbappea iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Antonio Silva oborivši Bernata. Mbappeu je to bio 31 gol za PSG u Ligi prvaka čime je postao najbolji strijelac pariškog kluba u ovom natjecanju. Gol manje je zabio Urugvajac Edison Cavani.

Gosti su izjednačili u 62. minuti, također iz jedanaesterca, precizan je bio Joao Mario, a prekršaj je skrivio Marco Verratti oborivši Rafa Silvu.

Naravno kao i u većini utakmica u centru pažnje bio je Kylian Mbappe, ali ovog puta više radi zbivanja uoči same utakmice. Naime, mediji u Španjolskoj donijeli su vijest kako je Francuz poručio klubu kako već ove zime želi napustiti Pariz, jer, smatra da ga je klub izdao, a kao razlog za takvu odluku navodi se i to da ne igra na terenu na poziciji na kojoj želi.

Da stvar bude interesantinija, u jednom trenutku televizijska kamera snimila je notes trenera Parižana Christophea Galtiera u kojem je pisalo: Kylian pref (right), u prijevodu ‘Kylian preferira desno‘.

To se moglo odnositi na tu priču medija o Mbappeovom nezadovoljstvu i eventualnom odlasku iz Pariza zbog toga što ne igra na mjestu na kojem želi, a čini se da je trener Parižana ovo možda učinio i namjerno, čisto da se naruga svima onima koji su iznijeli takve tvrdnje. Kako god vjerjoatno će ostati misterij.

Također valja istaknuti kako je Luis Campos oštro demantirao sve navode da će prvak svijeta iz 2018. godine napustiti klub.

Linker
06. svibanj 2024 03:38