Sadio Mane i Leroy Sane

 GARY OAKLEY/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Gary Oakley/zuma Press/profimedia
PRENOSI BILD

Totalni kaos u svlačionici Bayerna nakon debakla, Mane udario suigrača šakom u lice, morali ih razdvajati

Senegalski će nogometaš zbog svoga ponašanja biti i novčano sankcioniran
Piše: SNObjavljeno: 12. travanj 2023. 19:04

Teško je bavarski velikan podnio poraz od Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka. Nakon bolnih 3:0 na Etihadu, navijači su na društvenim mrežama vapili za odnedavno bivšim trenerom Julianom Nagelsmannom, pa i ozlijeđenim vratarom Manuelom Neuerom, usput su rasističkim komentarima zasuli tragičara Upamecana, da bi naknadno procurili tračevi o tučnjavi dvojice ‘kapitalaca‘ Bayerna.

image

Sadio Mane

PAUL ELLIS Afp

Naime, u svlačionici je navodno došlo do klasične makljaže između senegalske zvijezde Sadija Manea i njemačkog reprezentativca (senegalskog porijekla) Leroya Sanea.

Njemački Bild izvještava kako je inače smireni Sadio Mane šakom u lice opalio svog suigrača. Već se na terenu moglo vidjeti kako frcaju iskre između njih dvojice, a sve je kulminiralo kada je Bayern primio treći pogodak, što je izazvalo veliku nervozu.

image

Leroy Sane

PAUL ELLIS Afp

Žestoka je svađa nastavljena u svlačionici i navodno su ih ostali suigrači morali razdvajati. Bild dalje izvještava kako će Sadio Mane zbog svoga ponašanja biti i novčano sankcioniran.

Senegalac je ušao tek u 69. minuti, a mnogi su složni u ocjeni kako nije uspio ostvariti ni približnu razinu forme kakvu je pokazivao u Liverpoolu.

Linker
21. rujan 2024 00:59