Mohamed Salah je istaknuo da je prolaz najvažniji

 JUSTIN TALLIS Afp
LIGA PRVAKA

Talijani žale zbog crvenog Sancheza, Salah nasmijao izjavom: ‘Da, pogodio sam dvije stative i to je OK‘

Inter je s 1:0 pobijedio Liverpool, ali to nije bilo dovoljno za prolaz u iduću fazu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2022. 00:06

Inter je s 1:0 pobijedio Liverpool na Anfieldu, no to nije bilo dovoljno da prođe dalje jer je u Milanu bilo 2:0. Nakon susreta u kojem je Inter poveo preko Lautara, pa ostao s 10 igrača minutu nakon jer je crveni dobio Alexis Sanchez, o svemu se oglasio trener milanskog diva Simone Inzaghi.

"Sigurno da imamo za čime žaliti. Htjeli smo među zadnjih 16 svim srcem, ali igrali smo protiv Liverpoola koji je, uz Manchester City i Bayern, najbolja ekipa u Europi u ovom trenu. Bili smo s njima u egalu", rekao je Inzaghi za Sky Sport Italia pa dodao:

"Došli smo na Anfield u želji da damo sve od sebe i uspjeli smo izaći kao pobjednici protiv top ekipe. Tijekom našeg najboljeg perioda u igri dogodio se i najgori trenutak. Alexis Sanchez je pocrvenio u najgorem trenutku.To je prava šteta i najviše žalim za time jer je Liverpool bio potresen Lautarovim golom i htio sam vidjeti što će biti nakon toga", zaključio je Inzaghi.

SVE O UTAKMICI POGLEDAJTE OVDJE.

S njim se slaže i strijelac jedinog gola Lautaro Martinez.

"Pokazali smo karakter i želju za prolaskom. Došli smo u vodstvo i šteta što smo ostali s 10 igrača jer takve stvari rade veliku razliku. Moramo okrenuti stranicu i gledati prema naprijed. Ispali smo iz Lige prvaka, ali imamo Kup i Serie A i moramo napraviti sve da naučimo iz pogrešaka i nastavimo rasti", poručio je Martinez.

Prvo ime Liverpoola Mohamed Salah je pohvalio jaki Inter.

"Jako neugodna ekipa. U Milanu smo uspjeli pobijediti i najvažnije je da smo prošli dalje", rekao je Salah za BT Sport.

Liverpool je imao i nesreće. Joel Matip je pogodio gredu, a Salah je dva puta gađao okvire gola.

"Da, dvije stative sam pogodio, ali to je OK. Možda u idućoj utakmici zabijem tri. Izgubili smo i možda će nas to pogurati. Ovo je prilika da nešto naučimo. Svi žele osvojiti Ligu prvaka i Premier ligu i moramo se boriti u oba natjecanja i vidjeti što će biti", zaključio je egipatski napadač.

Linker
25. travanj 2024 15:52