Kroos i Modrić

 DAX IMAGES/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ODLUKA TALIJANA

Španjolci tvrde, Carlo Ancelotti priopćio Modriću tužnu vijest: Jedan potez jasno je otkrio namjeru Talijana

Talijan smatra da drugi igrači mogu ponuditi više nego Kroos i Modrić zajedno
Piše: SNObjavljeno: 15. travanj 2024. 16:49

Carlo Ancelotti još uvijek pamti bolan poraz na Etihadu u prošlosezonskom polufinalu Lige prvaka. Tada je, kao i ove godine, sve bilo poravnato između Reala i Manchester Cityja uoči uzvrata u Engleskoj, no Građani su uvjerljivo slavili 4:0 i izbacili Kraljeve iz "njihovog" natjecanja.

Da se povijest ne bi slučajno ponovila, talijanski stručnjak je donio odluku koju praktički prakticira tijekom čitave sezone - Luka Modrić i Toni Kroos ne smiju biti zajedno na terenu! Ništa neočekivano, kako bi se reklo, kao i to da će i ovog puta Modrić izvući deblji kraj.

image
XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp

Kako piše madridski portal Defensa Central, Ancelotti je pričao s Modrićem i Kroosom te im priopćio da neće zajedno na travnjaku igrati protiv Manchester Cityja. Talijan navodno smatra da drugi igrači mogu ponuditi više nego Kroos i Modrić zajedno, što indicira da će kapetan hrvatske reprezentacije, kao i prošlog tjedna u Madridu, utakmicu započeti s klupe.

image
MUTSU KAWAMORI/AFLO/PROFIMEDIA

U prilog takvoj priči ide i ligaški okršaj s Mallorcom, kojeg je Modrić igrao do 86., dok je Kroos odmarao. Očito s razlogom, da bude potpuno spreman za Ligu prvaka.

Linker
16. travanj 2024 12:38