PAUL ELLIS Afp
PORTUGALAC PODIGAO GLAS

Procurilo iz svlačionice! Cristiano Ronaldo se žestoko obrušio na suigrače: ‘Nije li vas sram?‘

Zanimljivu vijest objavili su engleski mediji uoči velikog derbija između Man.Uniteda i Liverpoola
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2021. 09:13

Nepoderivi Cristiano Ronaldo bio je kreatorom totalnog preokreta u utakmici Lige u prvaka u kojoj je njegov Manchester United 0-2 protiv Atalante pretvorio u veliku 3-2 pobjedu.

Prije no što je izbjegnuta blamaža na Old Traffordu, golove za United zabili su Marcus Rashford i Harry Maguire, a Ronalda je doslovno bilo na cijelom terenu. Zatim je zabio odlučujući gol glavom u 81. minuti. Nekoliko dana nakon utakmice procurila je vijest iz svlačionice da se Portugalac biranim riječnikom obrušio na suigrače tijekom poluvremena.

Pitao je suigrače nije li ih sram zbog pristupa u utakmici pred svojim navijačima. Bijesnu je tiradu začinio riječima o tome da postoji mogućnost da se ne prođe skupina u slučaju poraza. Vjeru u preokret tad je u svlačionici izrazio i menadžer Ole Gunnar Solskjaer dodavši da se može pobijediti zabije li se brzi pogodak za 1-2. Tako je i bilo te je Solskjaer barem nakratko otklonio pritisak pod kojim je već duže vrijeme te se ozbiljno počelo pričati o njegovoj smjeni.

United je imao loš ulazak u sezonu i sad ih u nedjelju očekuje nova velika kušnja jer na Old Trafford dolazi vodeći i neporaženi Liverpool. Pobjedom bi United mogao skočiti na jednu od prve četiri pozicije u Premier ligi ovisno o drugim rezultatima.

Linker
20. travanj 2024 17:26