ODD ANDERSEN Afp
KRATKO I JASNO

Nenad Bjelica pred (ne)mogućom misijom u Ligi prvaka: ‘Za mene, kao Hrvata, najbolji je Luka Modrić‘

‘Real ima sjajnu sezonu, bit će teško no imat ćemo šanse budemo li odigrali kao protiv Borussije‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 11. prosinac 2023. 18:38

Nenada Bjelicu i Union Berlin očekuje težak zadatak. Nakon boda osvojenog u Brage u posljednjih 90 minuta u Ligi prvaka pokušat će pred svojim navijačima napraviti čudo protiv Reala. A samo pobjeda im igra za proljeće u Europi... A čak i tada će ovisiti o rezultatu utakmice između Napolija i Brage. Nakon prvog trijumfa još od kolovoza, protiv Mönchengladbacha u prošlom bundesligaškom kolu, momčad je počela vjerovati.

- Čeka nas velika utakmica, ali spremni smo za nju. Igramo protiv momčadi koja igra na najvišoj razini, ali napunili smo se samopouzdanjem pobjedom u prošlom kolu u prvenstvu. Nadam se da ćemo ponoviti takvu izvedbu - rekao je Bjelica.

Na novinarsko pitanje je li Jude Bellingham u ovom trenutku najbolji nogometaš na svijetu trener Union Berlina imao je spreman odgovor.

- Sigurno je jedan od najboljih, ima važnu ulogu. Kao i svi Realovi igrači. No za mene, kao Hrvata, najbolji je Modrić. Bellinghama je teško zaustaviti. Real ima sjajnu sezonu, bit će teško no imat ćemo šanse budemo li odigrali kao protiv Borussije Mönchengladbach - rekao je Bjelica.

Inače, uoči posljednje utakmice u skupini Real je s maksimalnim učinkom već potvrdio plasman u iduću fazu natjecanja, dok je istovremenu Napoliju dovoljan i bod protiv Brage za potvrdu drugog mjesta do kojeg bi mogla i portugalska momčad u slučaju trijumfa u Italiji. Union Berlinu za treće mjesto i nastavak natjecanja u Europskoj ligi igra, pak, samo pobjeda protiv Reala i poraz Brage.

Standings provided by Sofascore
Linker
11. svibanj 2024 01:07