JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
HVALOSPJEVI I NEIZVJESNOST

Luka Modrić, tata Realove svlačionice, na stolu ima dvije ponude: ‘Nije 100% da ostaje u Madridu...‘

Ne prestaju stizati hvalospjevi na račun Luke Modrića nakon plasmana Reala u polufinale LP
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2022. 16:05

Kapetan Vatrenih ne pokazuje znakove usporavanja usprkos 36 godina na leđima, a njegovu asistencija za gol Rodryga i smanjenje vodstva Chelseaja na 1:3 legenda Glasgow Rangersa Ally McCoist je prozvao 'dodavanjem desetljeća'.

Marca je objavila da bi Modriću trebali podići spomenik pred Santiago Bernabeuom, a tvrde kako je hrvatski veznjak zacementirao svoje mjesto najboljeg veznjaka u povijesti kluba. A sjajni kompliment dao mu je i novinar engleskog Daily Maila Pete Jenson.

"Modrić je tata svlačionice. Ove godine na Dan očeva mladi Brazilac Rodrygo čak mu je tvitao 'sretan ti očev dan' uz vlastitu fotografiju kako grli Modrića. Ovaj 36-godišnji hrvatski veznjak naziva Rodryga svojim snom i uzeo ga je pod svoje krilo u Madridu, kao i većinu mladića u klubu", piše Jenson.

A španjolski As piše kako nije sigurno da će Modrić ostati u Realu s kojim mu istječe ugovor u lipnju, a novi još nije potpisan. Novinar Asa Sergio Santos tvrdi da kapetan Vatrenih na stolu ima dvije ponude, jednu od Juventusa, a drugu iz Katara, iako on želi ostati u Realu koji mu nudi tek jednogodišnji ugovor uz nešto slabije financijske uvjete.

A druge dvije ponude jamče dvogodišnje ugovore.

"Mislim da ćemo ga i sljedeće sezone gledati u bijelom dresu, ali ne bih rekao da će se to dogoditi 100 posto. Pregovori još nisu započeli", piše Santos.

Hoće li se nastaviti Modrićeva priča s Realom započeta još 2012. godine?

Linker
05. listopad 2024 19:56